Datum održavanja: 25.11.2022. - 26.11.2022.

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Osijeka, Zajednicom tehničke kulture Osječko-baranjske županije te Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, organizator je 4. TEHNICOOLUM-a – SAJMA TEHNIČKE KULTURE, s ciljem poticanja interesa kod djece i mladih za bavljenje tehničkom kulturom i znanošću STEM područja.

Sajam je namijenjen djeci i mladima, od početnika koji se tek odvažuju za bavljenje tehnikom i ovladavanjem vještinama početne tehničko-tehnološke pismenosti, preko polaznika koji žele proširiti svoje znanje i ovladati vještinama naprednog korištenja, pa do stručnih osoba i pedagoga kojima su STEM znanosti i tehnička kultura profesionalni izbor, te gospodarskim subjektima čija je djelatnost povezana s tehničkim znanostima i STEM područjem.

Ovogodišnja sajamska priredba održat će se na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, Š. Petefija 204/a, 25. i 26. 11. 2022. godine. Zatvoreni paviljonski prostor od 1200 m² i 300-tinjak m² otvorenog izložbenog prostora bit će mjesto održavanja sajamskih izložbi, kreativnih i edukativnih radionica (radionice na temu: robotika, modelarstvo, informatika, elektronički i digitalni sklopovi, promet, maketarstvo, fotografija, izrada predmeta od metala, plastike, papira, 3D printanje, dronovi…itd), te izložbi dostignuća iz djelokruga rada udruga proisteklih iz tehničke kulture, zajednica i centara tehničke kulture, te prezentacije i promocije srednjoškolskih i fakultetskih obrazovnih programa.

Pozivamo Vas na sudjelovanje na ovoj izvrsnoj, inovativnoj i društveno korisnoj sajamskoj priredbi!

Dobro došli!

PROGRAM 4. TEHNICOOLUM – sajma tehničke kulture

Prijavite se putem prijavnice
Prijava
Informirajte se o uvjetima izlaganja
Uvjeti izlaganja