Datum održavanja: 14.12.2023. - 15.12.2023.

U Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije, od 14. do 15. prosinca 2023. godine, održat će se GREEN MATRIX SUMMIT koji će se organizirati u suradnji s Osječko-baranjskom županijom te pod pokroviteljstvom Europskom komisijom.

Cilj Summita je prezentacija zelenog i digitalnog razvoja, poticanje mladih na razmišljanje o razvoju inovacija, novih tehnologija i ideja koje se mogu povezati s postojećim gospodarstvom Osječko-baranjske županije, ali i šire regije.

Također, GREEN MATRIX SUMMIT omogućiti će tvrtkama prezentaciju budućih radnih mjesta i zanimanja koja će se nuditi u tranziciji ka digitalnom i zelenom, dok će mladima omogućiti uvid u budućnost i smjer u kojem će se kretati tržište rada.

Summit je namijenjen svima, prvenstveno poduzetnicima, studentima, inovatorima, liderima i kreatorima politika. Sudionici će imati priliku predstaviti, raspravljati, umrežiti se i povezati se radi razmjene iskustava i implementacije novih ideja u buduća praktična rješenja na nekoliko tematskih pozornica.

Besplatnu ulaznicu možete preuzeti na:

https://www.entrio.hr/en/event/green-matrix-summit-15095

Informirajte se o uvjetima izlaganja
Uvjeti izlaganja