Datum održavanja: 16.04.2021. - 18.04.2021.

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom  Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije  i  Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira sedamnaestu po redu sajamsku priredbu – SALORI 2021., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma  predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikaz  mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije dodatno će obogatiti  obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

 

Istovremeno, na istoj lokaciji održat će se i 24.  Sajam automobila i prateće industrije- MOTOMOBIL 2021.  Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s brojnim automobilima, motorima, skuterima, te ponudom i novitetima prateće industrije.

Naše iskustvo, stručnost i briga za interese i potrebe svakog našeg izlagača, najbolji su jamac uspješne organizacije i ovogodišnjih  sajamskih priredbi.

 

Vjerujući u Vaš interesa za predstojeću sajamsku priredbu, u nastavku možete preuzeti Prijavu s uvjetima izlaganja na sajmu.

 

Dobrodošli

Prijavite se putem prijavnice
Prijava
Informirajte se o uvjetima izlaganja
Uvjeti izlaganja