Kada bi se lovci i ribolovci bojali kiše i oblaka sigurno se ne bi bavili djelatnošću kojom se bave. Dokaz tome su dupkom puni prolazi između izložbenih površina izlagača, prepuno parkiralište sve do polovine slijedeće ulice… Ni kiša, ni oblaci, niti za ovo vrijeme niske temperature, nisu mogli omesti zaljubljenike u lov, ribolov, automobile i plovila, u namjeri da u doista impresivnom broju posjete sajamske priredbe koje smo organizirali od 12. – 14. 04. 2019.

Stav je svih sudionika da na ovakvom sajmu još nisu bili. Svoje iznenađenje viđenim nisu skrivali posebice izlagači koji su prvi put nastupili na našoj priredbi. Prepuni izložbeni prostori, brojni stručno-prateći događaji i aktivnosti, državna natjecanja u kuhanju fiš-paprikaša, revijalna kuhanja lovačkog čobanca,  prigoda za kupovinu, razgled i druženje, probne vožnje, degustacije autohtonih proizvoda našeg podneblja, prigodne prodaje lokalnih obrtnika i OPG-ova, ocjenjivanje lovnih i ribolovnih trofeja, natjecanje u streljačkim disciplinama, edukacijska predavanja i prezentacije, zvuci pjesme i tamburaša, rogista, diorama s prepariranim životinjama i živim ribama, sokoli, vino i šarani na rašljama, mirisi i okusi Slavonije i Baranje  na prekrasnom ambijentu osječkog sajamskog prostora….

Uopće nam nije smetalo vrijeme… Jednom riječju bilo je izvrsno!

Zahvaljujemo se svima koji su bili aktivni sudionici, suorganizotori ovakvog sajamskog, gospodarskog i društvenog događaja: Hrvatskom lovačkom savezu i Lovačkom savezu Osječko-baranjske županije, Hrvatsko-športsko ribolovnom savezu i HSRS Osječko-baranjske županije, TZ Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Grada Valpova, Grada Belišća, Općini Čepin, PU Osječko-baranjske županije, streljačkom savezu naše županije; svim pokroviteljima koji su pokroviteljstvom dali podršku organiziranju ovakovih događaja, sponzorima sajamskih priredbi, medijskim pokroviteljima, svim izlagačima na odazivu i sudjelovanju, s kojima je, s ponosom ističemo naš poslovni odnos prerastao u prijateljski, a napose posjetiteljima koji nas redovito posjećuju i prepoznaju i cijene ogroman trud i zalaganje svih sudionika.

Galeriju fotografija možete pogledati u GALERIJI.

Vidimo se dogodine!