Bogata sajamska priredba, ovog vikenda privukla je veliki broj posjetitelja, koji su ponovno dokazali neupitan interes za ovakve priredbe.
Kao i prijašnjih godina, priredba je obilovala brojnim stručnim, športskim te enogastronomskim aktivnostima.
Prvog dana sajamske priredbe, 17. 04. 2015. godine – u petak – izvršeno je proglašenje NAJULOVA SLAVONIJE I BARANJE, u organizaciji Športsko-ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije.
KONAČNI REZULTATI NAJULOVA SLAVONIJE I BARANJE ZA 2014 – SALORI 2015
U subotu, 18. 04. 2015. održano je natjecanje u kuhanju čobanca u organizaciji Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije. Na strelištu je održan SALORI KUP 2015 – u lovnom streljaštvu na leteće mete – disciplina trap. Natjecatelji su po ekipama ostvarili slijedeće rezultate (link u nastavku)
Salori kup 2015. lovno streljaštvo-trap-rezultati
U nedjelju, 19. 04. 2015. na otvorenom je sajamskom prostoru bilo 2. Državno prvenstvo HŠRS u kuhanju fiš paprikaša – Fiš majstor 2015.
U organizaciji Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, na jezeru Đola u Dardi održano je natjecanje u lovu ribe, za kategorije kadetkinje, kadeti, juniorke i juniori.
Izložbeni eksponati i trofeji, prodaja opreme i uređaja na sajmu, pregled ponude automobila regionalnih distributera, motornih vozila, vanbrodskih motora i nautike, ponuda Turističke zajednice Osječko-baranjske županije, natjecanja, ocjenjivanja trofeja i edukacije, dovoljni su razlozi da svatko nađe nešto za sebe i ugodno provede vrijeme na sajamskom prostoru Pampas.
Vidimo se dogodine!