Uz poštivanje svih propisanih i preporučenih mjera zaštite od korona virusa, od 02. – 04. 10., na sajamskom prostoru Pampas, održan je 23. OSJEČKI JESENSKI SAJAM. Svjesni izazova koji je pred svima nama, hrabro i odgovorno, uz svestranu podršku naših partnera, izlagača i pokrovitelja, otisnuli smo se u podvig organizacije priredbe koja je unatoč svim poteškoćama, organizirana kako bi tvrtkama, obrtima i OPG-ovima poslužila kao platforma promidžbe, ponude i prodaje proizvoda, roba i usluga.

Zahvaljujemo na povjerenju i suradnji svima, izlagačima na hrabrosti i vjernosti, partnerima na spremnosti za suradnju na projektu (HGK ŽK Osijek, Općina Antunovac, Općina Viljevo, LAG Bosutski niz, Udruženje obrtnika Osijek, OK Međimurske županije), pokroviteljima na potpori organizacije tematskih sajamskih izložbi (Upravni odjel za gospodarstvo Osječko-baranjske županije i Upravni odjel za poljoprivredu Osječko-baranjske županije), kao i Gradu Osijeku na stalnoj i bezrezervnoj podršci u organizacijama svih sajamskih priredbi.

Kad se svi kotačići u stroju poslože, nastaje priredba koju su kroz tri dana posjetili brojni posjetitelji  ne krijući zadovoljstvo zbog održavanja ovakvog događaja, nastavka kontinuiteta i tradicije ove značajne priredbe, te nam dali dodatni poticaj da ustrajemo i dalje na organizaciji ovakvih i sličnih priredbi, koje trebaju gradu Osijeku, našoj županiji i regiji istočne Hrvatske.

Sve nas raduje činjenica da ćemo nakon gotovo tri desetljeća rada i održavanja priredbi u uvjetima streljane Pampas, uskoro imati priliku organizirati značajne gospodarske događaje u primjerenim, suvremenim prostorima Gospodarskog centra, novog kapitalnog projekta Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, koji svesrdno podržava i Vlada Republike Hrvatske kroz Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Najbolja je to potvrda našeg dugogodišnjeg rada, ustrajnosti i upornosti, kvalitete i znanja koji smo uložili u stvaranje imena „Osječki sajam“., za naš grad, našu županiju, našu Hrvatsku.

Fotografije možete pogledati u galeriji.