Iznimno bogat vikend u našem gradu, kulminaciju je doživio  u nedjelju, na 22. OSJEČKOM JESENSKOM SAJMU. Sva tri dana sajamske priredbe bila su doslovno prepuna sadržajem, brojnim izlagačima, ponuđenim izložbeno-prodajnim eksponatima na otvorenom i zatvorenom sajamskom prostoru, preko poslovnih događaja, susreta i savjetovanja, do gastronomskih doživljaja, okusa i mirisa …NAŠE SLAVONIJE I BARANJE.

Posjetitelji nisu krili oduševljenje viđenim i ponuđenim, a najbolja referenca je zahvala i najava izlagača za sudjelovanje na slijedećoj sajamskoj priredbi.

Zahvaljujemo svima suorganizatorima (HGK ŽK Osijek, HOK OK Osječko-baranjske županije), pokroviteljima (Predsjednica Republike Hrvatske, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Osječko-baranjska županija, Grad Osijek), sponzorima (HBOR, PEVEC, HAMAG BICRO, OSJEČKO PIVO, OPĆINA ČEPIN, Parangal),  medijskim pokroviteljima na podršci, a napose izlagačima  (kojih je u konačnici bilo više od 200) na povjerenju i doista brojnim posjetiteljima (oko 16000) na posjeti.

Sajmovi su doista mjesto gdje se susrećemo,  rastemo i uspoređujemo, razmjenjujemo iskustva i educiramo, napredujemo, osnažujemo, povezujemo…živimo.

Događaj je najbolje dokumentiran fotografijama. Dio prezentiranog i doživljenog može se vidjeti na našoj galeriji.