Druga po redu održana sajamska priredba s programom tehničke kulture, prema broju posjetitelja, održanih radionica, predavanja, prezentacija i atrakcija iz svijeta tehničke kulture, u javnosti je odjeknula s izrazito pozitivnim ocjenama. Djeca, mladi, stručnjaci i pedagozi tehničke kulture, ali i roditelji u pratnji, bili su iznimno zadovoljni viđenim i „odrađenim“.

Opuštenost, samouvjerenost i lakoća upravljanja i rukovanja s različitim alatima, materijalima i uređajima mogla se osjetiti među posjetiteljima, posebice onim najmlađima. Izvrsna zainteresiranost i ozbiljna radna atmosfera vladala je na svim radionicama.

U takvom ozračju, kao pun pogodak pokazao se i prikaz obrazovnih programa srednjih  strukovnih škola, koji su svoje obrazovne programe predstavile za narednu školsku godinu upravo onim posjetiteljima koji su na sajmu tehničke kulture došli iskušati svoje sposobnosti.

Ponosni na iznimno uspješnu priredbu ove vrste u našoj zemlji,  s organizacijom naredne priredbe i programima za proširenje  novim sadržajima, započeli smo planiranje slijedećeg 3. TEHNICOOLUM-a. Otvoreni smo za sve ideje i prijedloge, te u očekivanju još jedne uspješnice, srdačno zahvaljujemo svima koji su se odazvali i sudjelovali na sajamskoj priredbi.

Zajedništvo, suradnja, profesionalizam, umrežavanje svih relevantnih stručnih subjekata  pokazali su se i ovom prigodom kao dobitna kombinacija u organizaciji ovakvog događaja.

Fotografije možete pogledati u Galeriji.

Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali i podržali ovu po mnogo čemu osobitu sajamsku priredbu!