Na današnjoj tiskovnoj konferenciji u zgradi HGK Županijske komore Osijek predstavljeno je nadolazeće, četvrto po redu izdanje programa Love Shopping.Ove godine Love Shopping se održava na samo Valentinovo, 14. veljače, pa je prigodno nazvan „Valentinovo uz Osječki Love Shopping“. Lokacija je stara, Esseker centar u središtu grada, u terminuod 10 do 22 sata.

Organizatori su najavili pregršt zanimljivih događanja, od besplatnog doručka za sve posjetitelje (kroasani i juice), preko glazbenih nastupa, kreativnih radionica za djecu i odrasle, glumačkih i plesnih performansa itd.

Partneri Love Shoppinga su Grad Osijek, HGK Županijska komora Osijek, Osječko-baranjska županija te novi partner, Osječki sajam, koji će u trajanju od 10 do 16 sati na svom štandu imati nagradni natječaj „Ljubav je…“. Svi sudionici pokušat će što kreativnije odgovoriti na naslovno pitanje i svoje odgovore ubaciti u posebnu kutiju, a oni čiji odgovori budu proglašeni najboljima dobit će nagradu – bon za večeru u Slavonskoj kući u iznosu od 300 kuna.

Više možete pogledati na linku.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZuE58za8ek