U prostoru Gospodarskog centra, uskoro vas očekuje SALORI – sajam lova, ribolova i turizma. Svečano otvorenje sajma održat će se 8. rujna s početkom u 10 sati, a sajam će trajati do nedjelje 10. rujna.

Organizator događaja Osječki sajam d.o.o., u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, Hrvatskim lovačkim savezom, Lovačkim savezom Osječko-baranjske županije te Hrvatskim športsko-ribolovnim savezom, svakom gostu ponudit će pregršt događanja.

Na sajmu vas očekuje predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih saveza i društava, bogata ponuda opreme za lov i ribolov, gastronomska ponuda, prikaz mogućnosti kontinentalnog turizma, zanimljive edukativne radionice o svinjskoj kugi i FLAG-ovima, izložba fotografija o bogatstvu prirodnih ljepota te ponuda distributera automobila.

Raznovrstan program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a sponzori su Hrvatske šume d.o.o., Općina Strizivojna te Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o.

Za sve posjetitelje sajma ulaz je besplatan, a osiguran je i besplatan parking te besplatan autobusni prijevoz koji  prometuje na relaciji Gajev trg – Gospodarski centar.