Na temelju Javnog poziva za prikupljanje ponuda za najam poslovnog prostora Gospodarski centar Osječko – baranjske županije primio je još jednog stanara. U prvim danima mjeseca listopada u poslovni prostor Gospodarskog centra OBŽ-a uselio se Sky Fort Systems d.o.o..

Sky Fort Systems d.o.o. pruža vrhunska sigurnosna rješenja zaštite imovine i ljudi te promiče važnost korporativne sigurnosti u današnjem poslovnom okruženju koje se stalno mijenja. Društvo Sky Fort Systems d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u industriji upravljanja sigurnosnim rizicima i promicanju kulture  usklađenosti i operativne izvrsnosti.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za najam poslovnog prostora u Gospodarskom centru Osječko – baranjske županije još uvijek je u tijeku. Ovim putem  obaviještavamo mikro i mala trgovačka društva (d.o.o. ili j.d.o.o.),  poduzetničke potporne institucije i agencije, obrte gospodarska udruženja poduzetnika,  komore ili zastupstva da imaju pravo na podnošenje pisane ponude za najam istih. Više o javnom pozivu možete saznati na poveznici: https://gospodarskicentarobz.hr/