Poštovani!
Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira jedanaestu po redu sajamsku priredbu – SALORI 2014., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma prerasta u najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.
Prirodno okruženje slavonsko-baranjske regije s bogatom lovnom osnovicom i ribljim fondom, obilje slavonskih šuma i riječnih tokova, kao i gospodarska obilježja slavonsko-baranjske regije osnovni su temelj razvoja sajamske priredbe lova i ribolova. Uz sveobuhvatnu podršku Hrvatskog lovačkog saveza, Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza, punu angažiranost i učinkovitost Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije, Športsko-ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije, Kinološkog društva Osijek, te Osječkog sajma koji su profesionalno oblikovali i prethodnih deset, izuzetno uspješnih sajamskih priredbi, uvjereni smo da će jedanaesta priredba premašiti ostvarene rezultate.
Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov, s prikazom mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije, već tradicionalna izložba lovačkih pasa, te obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.
Ponosni smo na ostvarene rezultate, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na ovogodišnjoj sajamskoj priredbi. Pokažimo opravdanost pridjeva prelijepa Hrvatska.
U prilogu Vam dostavljamo Program izlaganja i Prijavu za izlaganje. U vjeri da imate interes za sajam SALORI 2014., te da ćete se odrediti za nastup na našoj priredbi.
 
Srdačno Vas pozdravljamo.
Osječki sajam d.o.o.