Poštovani!

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom  Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije  i  Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira četrnaestu  po redu sajamsku priredbu – SALORI 2017., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma  predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikaz  mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije dodatno će obogatiti  obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

U sklopu sajma Salori 2017. održava se  i 21.  Sajam automobila i prateće industrije- MOTOMOBIL 2017.  Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s brojnim automobilima, motorima, skuterima, te ponudom i novitetima prateće industrije.

Naše iskustvo, stručnost i briga za interese i potrebe svakog našeg izlagača, najbolji su jamac uspješne organizacije i ovogodišnjih  sajamskih priredbi.

Vjerujemo da imate interesa za ovogodišnje sajamske priredbe, te Vam dostavljamo Prijavu s uvjetima izlaganja na sajmu.

 

 

 

         Dobrodošli,

 

 

.                                                                 

                                                                                                 Osječki sajam d.o.o.