Poštovani,

Osječki sajam d.o.o., dvadesetu godinu za redom, organizator je sajma automobila i prateće  industrije – MOTOMOBIL. Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s brojnim automobilima, motorima, skuterima, kao i ukupnom ponudom i novitetima prateće industrije.

Ovogodišnja sajamska priredba MOTOMOBIL održat će se od 15. do 17. travnja  na otvorenom i zatvorenom sajamskom prostoru PAMPAS, Š.Petefija 204/a, Osijek.

Dvadeseta sajamska priredba  MOTOMOBIL predstavlja prvorazredan događaj za  brojne zaljubljenike u automobile, motore i sve ostalo što prati  revijalna događanja, zanimljive prezentacije i premijere novih vozila.

MOTOMOBIL 2016. u tri dana bit će atraktivan event za sve sudionike i posjetitelje.

Program izlaganja dostavljamo Vam u prilogu, te ukoliko smatrate da bi sajamsku priredbu mogli obogatiti prezentacijama,  probnim vožnjama, nagradnim igrama, Osječki sajam d.o.o. ostaje otvoren za sve vaše ideje i prijedloge.

Naše iskustvo, stručnost, kao i briga za interese i potrebe svakog našeg izlagača, najbolji su jamac uspješne organizacije 20. Sajma automobila. Stoga se nadamo da ćete nam pokloniti svoje povjerenje.

Bit će nam zadovoljstvo pozdraviti Vas kao izlagača na  20. Sajmu automobila MOTOMOBIL 2016.

Srdačan pozdrav

Osječki sajam d. o. o.