Poštovani!
 
            Osječki sajam d.o.o. u suradnji s HGK ŽK Osijek, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, organizira 18. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, Šandora Petefija 204/a.
            Nastavljajući tradiciju od 18 godina, sajamska priredba programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje i ekologiju, s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika i OPG-ova, sajam je i prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.
            I ove godine, 20. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, u organizaciji HGK ŽK Osijek, bit će dio manifestacije Dani pčelarstva, promovirajući pčelinje proizvode kroz prodaju, degustaciju, stručno savjetovanje i edukativne aktivnosti.
            Uvjereni smo da će ova zanimljiva i raznovrsna sajamska priredba i ove godine okupiti veliki broj izlagača. Naše dugogodišnje iskustvo i ostvareni rezultati u organizaciji prethodnih sajamskih priredbi najbolja su preporuka u donošenju Vaše pozitivne odluke.
            Radujemo se suradnji s Vama!
 
 
S poštovanjem,
 
 
 
                                                                                                    Osječki sajam d.o.o.