17. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, 03. – 05. listopada 2014. 

Sajamski prostor Pampas, Osijek

 
Rok za prijavu: 01. rujan 2014.
 
Poštovani!
17. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, održava se u Osijeku, na sajamskom prostoru Pampas, u Ulici Petefi Šandora bb, od 03. – 05. 10. 2014, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Osijek.
Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, s naglaskom na proizvodnju hrane, stanovanje, podizanje regionalne konkurentnosti, te proizvodnju autohtonih proizvoda u svrhu poticanja i daljnjeg jačanja održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika i obrtnika, sajam je i prigoda za prezentaciju dostignuća, djelatnosti i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga, kao i promidžbu turističkih mogućnosti i etnografskog blaga naše regije.
U suradnji s HGK ŽK Osijek, organizatorom 19. Nacionalnog ocjenjivanja kvalitetnih sorti meda, prodajom, promocijom, degustacijom i prezentacijom pčelinjih proizvoda, stručnim savjetovanjima i susretima pčelara, sajam podržava i ostvaruje edukativni i natjecateljski karakter same priredbe.
Uvjereni smo da će ova zanimljiva, raznovrsna i izuzetno posjećena sajamska priredba i ove godine okupiti velik broj izlagača. Naše dugogodišnje iskustvo i ostvareni rezultati u organizaciji prethodnih sajamskih priredbi najbolja su preporuka u donošenju pozitivne odluke za nastup na sajmu. Vjerujemo da će se pozitivnom odlukom o nastupu na ovoj priredbi u cijelosti ostvariti Vaši poslovni interesi! Radujemo se suradnji s Vama!
S poštovanjem,
 
Osječki sajam d.o.o.