Poštovani!

 Osječki sajam d.o.o., organizator je 24. OSJEČKOG PROLJETNOG SAJMA  i 18. OBRTNIČKOG SAJMA u Osijeku, od 03. – 05. ožujka 2017. u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka. 

Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.

Zahvaljujući osamnaestogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, našoj regiji predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore.

Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje  regije, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 24. Osječkog proljetnog sajma.  

Vjerujemo da imate interesa za ovogodišnju sajamsku priredbu, te Vam dostavljamo Program izlaganja kao i Prijavu s uvjetima izlaganja na sajmu.

U slučaju bilo kakvih pitanja, rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i zahtjeve, uvjereni da će 24. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM – sajam poljoprivrede i prehrane i 18. OBRTNIČKI SAJAM, biti organizirani na zadovoljstvo i korist svih sudionika.

 

Postanite i Vi sudionikom ovog jedinstvenog gospodarskog događaja!

 

Dobrodošli,

Osječki sajam d.o.o.