U sva tri dana održavanja sajamskih priredbi 13. SALORI i  20. MOTOMOBIL, vladalo je iznimno veliko zanimanje posjetitelja za program i sadržaj istih. Na sajmu je sudjelovalo oko 120 izlagača iz zemlje i inozemstva, a prema ocjenama medija, suorganizatora i partnera u cijelosti je ispunio svoju ulogu u promociji lovnog i ribolovnog turizma. Raznovrsnom ponudom, bogat sadržajem, stručno popratnim aktivnostima, edukacijama i natjecanjima, 13. SALORI je i ove godine oduševio brojnošću posjetitelja, kao i ostvarenim poslovnim kontaktima. Uspješna sajamska priredba rezultat je suradnje s Hrvatskim lovačkim savezom, Hrvatskim športsko-ribolovnom savezom, Lovačkim savezom Osječko-baranjske županije, Športsko-ribolovnim savezom Osječko-baranjske županije, Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Osijek, Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije i Turističkom zajednicom Grada Osijeka.

20. Motomobil, sajam automobila, posjetiteljima je dao prikaz ponude lokalnih distributera motornih vozila, koji su premijerno predstavili najnovije primjerke automobila, te ponovno na sajamski prostor unijeli dah luksuza i ekstravagancije.

Kretanje, zabava, aktivno korištenje slobodnog vremena, boravak u prirodi, poveznice su ovih dviju sajamskih priredbi, koje namjeravamo uz podršku Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije i svih partnera nastaviti razvijati i jačati, kako bi dodatno, razvojem turizma osnažili naše gospodarstvo, te na taj način pridonijeli unapređenju regionalnog razvoja.

Fotografije možete pogledati u galeriji…

Vidimo se dogodine!