03. ožujka 2015. u  Osječkom sajmu d.o.o. održana je konferencija za novinstvo povodom 22. Osječkog proljetnog sajma – sajma poljoprivrede i prehrane i 16. Obrtničkog sajma, koji se održavaju  na Sajamskom prostoru Pampas od 06. do 08. ožujka.

Uz direktoricu Osječkog sajma d.o.o. , gospođu Nadu Maglaić, konferenciji su nazočili  gospođa Silva Wendling, pročelnica upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije, gospodin Srećko Kukić – pomoćnik pročelnice  Upravnog odjela za programe i projekte Europske unije i gospodarstva Grada Osijeka, gospođa Ivana Erak, viši stručni  suradnik HGK– Županijske komore Osijek,  gospođa Blaženka Bogdan  tajnica, HOK Osječko-baranjske županije i  predstavnik MUP-a –PU Osječko-baranjske županije, gospodin Tomislav Andrašević, koji su već tradicionalno sudionici Osječkog  proljetnog sajma.
Pozivamo posjetitelje da posjete sajam  na kojem će naći veliki izbor sjemenske robe, sredstava za gnojenje i zaštitu bilja, mehanizacije, strojeva, opreme i uređaja u poljoprivredi, prehrambenih proizvoda, cvijeća  i opreme u graditeljstvu i stanovanju.
Svečano otvorenje sajma održat će se  na sajamskom prostoru  Pampas , dana 06. ožujka u 11 sati. Sajam  je otvoren  do nedjelje 08. ožujka. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a ulaz  i parking za posjetitelje, kao  i do sada je besplatan.
Osječki proljetni sajam 2015. – Program stručno-pratećih događanja