Jučer je na sajamskom prostoru Pampas, u organizaciji tvrtke Osječki sajam d.o.o. održana press konferencija kojom je najavljeno održavanje 21. Osječkog proljetnog sajma te 15. Obrtničkog sajma.
Kako je na jučerašnjoj konferenciji za novinare istaknula Darija Vuković, direktorica Osječkog sajma, i taj će sajam biti izložbeno-prodajnog karaktera, a najviše izlagača bit će iz područja sjemenske robe, zaštite bilja, mineralnih gnojiva, sadnih materijala, poljoprivrednih strojeva, alata i uređaja za obradu tla, stočarstvo i slično.
Pokrovitelji sajma su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo regionalnog razvitka i fondova EU, Osječko-baranjska županija, Grad Osijek, HGK Županijska komora Osijek, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, Petrokemija iz Kutine te Osječka pivovara d.d.
Na sajmu će na zajedničkom izložbenom prostoru nastupiti i četiri županijske gospodarske komore (Osijek, Virovitica, Vukovar, i Bjelovar) te obrtničke komore Osječko-baranjske i Međimurske županije. Skupno će nastupiti i Općina Semeljci te lokalne akcijske grupe – Zapadna Slavonija i Vuka-Dunav.
Sajamska priredba obiluje stručno-popratnim aktivnostima čiji vam raspored donosimo u nastavku.
Osječki proljetni sajam 2014. – Program stručno-pratećih događanja
 
Sajam se održava od 07. do 09. ožujka 2014. godine na sajamskom prostoru Pampas. Kao i do sada, radno vrijeme za posjetitelje sajma je od 10 do 19 sati. Ulaz i parking su besplatni.