Jesenski sajam će se po prvi puta održati u modernijem i multifunkcionalnom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, a svečano otvorenje bit će u petak 6. listopada, u 11,00 sati.

Na Sajmu će izlagati velik broj izlagača iz Hrvatske i Mađarske, a trajat će od 6. do 8. listopada, od 10,00 do 19,00 sati.

Ulaz na sajam je, kao i svih prethodnih godina, slobodan, a  za sve posjetitelje sajma osiguran je besplatan parking te besplatan autobusni prijevoz koji prometuje na relaciji Gajev trg – Gospodarski centar. Prvi autobus polazi sa stanice Gajev trg u 9:30 te  svaki sljedeći  polazi  svakih sat vremena do 17:30. Prvi polazak iz Gospodarskog centra je u 10 sati, a svaki sljedeći je u puni sat sve do 18 sati.

Sajam organiziraju Osječki sajam d.o.o. i Osječko-baranjska županija, a raznovrstan program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a sponzori su Cesting d.o.o. i Nexe d.d.

Tlocrt izloženog prostora na Jesenskom sajmu možete pogledati ovdje.