Osječko-baranjska županija u suradnji s Gospodarskim centrom Osječko-baranjske županije d.o.o., organizira GREEN MATRIX SUMMIT koji je posvećen Europskoj godini vještina potrebnih za zelenu i digitalnu tranziciju i transformaciju gospodarstva te podizanje razine svijesti o borbi s klimatskim promjenama i značaju European Green Deal za dobrobit i zdravlje građana i budućih generacija.

GREEN MATRIX SUMMIT održat će se 14. i 15.  prosinca 2023. godine, dok će svečano otvorenje biti 14. prosinca 2023. godine u 11.00 sati u zgradi Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije d.o.o., na adresi Gospodarska zona 10 u Osijeku.

Summit se održava pod pokroviteljstvom Europske komisije i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te pod sponzorstvom Hrvatske turističke zajednice, Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade,  Agencije za komercijalnu djelatnost proizvodno, uslužno i trgovačko d.o.o., Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Lumen spei d.o.o., Hrvatskog telekoma d.d. i Hrvatske gospodarske komore.

Summit je namijenjen svima, prvenstveno poduzetnicima, studentima, inovatorima, liderima i kreatorima politika. Posjetitelje očekuje više od 50 panelista, 10 Keynote govornika i prezentacija te 10 panela za zelenu i digitalnu transformaciju uz atraktivan i zabavan show prostor.

Detaljan program možete pogledati ovdje.

Ulaznicu možete preuzeti na Entrio.hr